avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... achizitionare autovehicul online din Belgia
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

achizitionare autovehicul online din Belgia

Bună ziua,
am achizitionat online, in urma unei licitatii, de pe un site din Belgia, un autovehicul. La descrierea daunelor apărea o problemă la electromotor. Am platit vanzatorului si transportul masinii in tară. Cand am dus mașina in service (reprezentanta legala), mi s a comunicat că pe lângă problema de la electromotor, tot motorul trebuie schimbat, intrucât pistoanele, valvele sunt crăpate. O reparație ar costa cu mult peste valoarea mașinii.
Ma pot prevala de Directiva 2011/83/UE si sa returnez autovehiculul in termenul de 14 zile?
Mentionez că am achizitionat masina pe societate.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Actionarea in judecată a unei societăți din altă țară ue robertsega32 robertsega32 Bună ziua, societatea noastră a achiziționat prin intermediul unei licitatii online o masina de la o societate comerciala din Belgia. Masina are vicii ... (vezi toată discuția)
Service auto mi-a distrus masina ursulakee ursulakee Buna ziua, As dori sa stiu daca ma puteti ajuta intr-o problema. Inainte de Craciun am lasat masina, un Audi A6 la un service auto in Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Garantie conformitate 449/2003 daniel_andrei1978 daniel_andrei1978 Buna ziua, Am achizitionat in luna august un auto SH prin intermediul unei firme din Bucuresti. Autovehiculul a fost adus (cumparat) de aceasta firma din ... (vezi toată discuția)