avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... actionarea in judecată a unei societăți din altă ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

actionarea in judecată a unei societăți din altă țară UE

Bună ziua,
societatea noastră a achiziționat prin intermediul unei licitatii online o masina de la o societate comerciala din Belgia. Masina are vicii ascunse (motorul trebuie schimbat) ale căror reparație ar costa mai mult decât prețul mașinii. E destul de probabil să trebuiască să i dăm în judecată pentru a recupera suma plătită. Trebuie să ne adresăm instanțelor din Belgia sau îi putem acționa în judecată in Romania?
Cel mai recent răspuns: robertsega32 , utilizator 15:51, 16 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare autovehicul online din belgia robertsega32 robertsega32 Bună ziua, am achizitionat online, in urma unei licitatii, de pe un site din Belgia, un autovehicul. La descrierea daunelor apărea o problemă la ... (vezi toată discuția)
Am luat țeapă cu o mașină, are motorul praf. Îmi pot recupera banii? Ionut245 Ionut245 Buna ziua. Am nevoie de ajutor. Am cumparat o masina de la o femeie. Aceasta mi.a spus că nu are nimic, dar masina are motorul praf si ma costa mult sa o ... (vezi toată discuția)
Retur masina second hand cu vicii zuzucel zuzucel Buna ziua! Am cumparat o masina WV Golf 4t,benzina, din anul 2003 la pretul de 2800 euro,adusa din Germania, neinscrisa la noi. In acte (brief mic) este ... (vezi toată discuția)