avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cazan pe combustibil solid la bloc
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cazan pe combustibil solid la bloc

Buna ziua.

Am nevoie de autorizatie de la primarie sau pompieri pentru functionarea cazanului de lemne?
La un bloc de 3 etaje sub balcoanele (deschise) de uscator am construit o camera pentru cazan, mentionez ca se afla la coltul blocului si 2 perteti= acoperis trabuia sa fac pentru camera. Cosul cazanului este prinsa de peretele blocului, cu inaltime de 14m.
Cand l-am construit de la primarie au spus ca partea pana la 1m de bloc nu apartine primariei, ci este a blocului.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:17, 16 Februarie 2017
Lucrarea de constructie a incintei plus montajul cazanului trebuiau efectuate in baza unui proiect tehnic intocmit de o firma autorizata.
Pentru realizarea proiectului este necesara autorizatie de ctie. de la primarie si aviz de lucrari din partea inspectoratului de stat in ctii.(ISC)
In prezent, ISC poate dispune demolarea daca nu au fost respectate normele de ctii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitate autorizatie de constructie la montarea unei centrale termice de apartament marinaionel marinaionel Buna seara, Vrem sa ne montam o central termica de apartament; am demanat formalitatie anul trecut, printr-o firma autorizata si am obtinut acordul Distrigaz; ... (vezi toată discuția)
Cos fum Vintila Petru Vintila Petru Bună ziua! Daca cineva poate sa ma ajute. Părinții mei locuiesc la bloc la etajul 4 (proprietate particulara) si de ceva timp se confrunta cu o situație ... (vezi toată discuția)
Anveloparea facuta de mine este acum desfacuta marilenarotaru1968 marilenarotaru1968 Va rog sa-mi spuneti daca ma pot retrag din asociatia se locatari deoarece nu doresc sa se intervina asupra amenajarilor facute de mine prin forte proprii. ... (vezi toată discuția)