avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cos fum
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cos fum

Bună ziua! Daca cineva poate sa ma ajute. Părinții mei locuiesc la bloc la etajul 4 (proprietate particulara) si de ceva timp se confrunta cu o situație destul de neplacuta și anume FUMUL ,un fum toxic care le invadeaza apartamentul. In urma cu doi ani un patron care detine un atelier de mobila situat la " parterul" blocului are centrala pe lemne si fara acordul proprietarilor a construit un cos de fum pe care la incorporat in partea exterioara a blocului si de ceva vreme apartamentul se umple cu fum greu de respirat ținând cont ca părinții sunt batrani si bolnavi taicami-o suferind de astm. Au facut reclamație la proprietar dar acesta gaseste mereu explicați, intrebarea mea este cosul acel este construit legal daca nici unul dintre proprietarii nu a fost de acord cu construcția lui? Cui pot sa ma adresez pana nu se intampla o nenorocire. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vintila Petru , utilizator 19:10, 22 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati oficial garda de mediu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza in scris cu nr. de inregistrare/ data DJSP pentru disconfortul creat si Agentia teritoriala de emdiu pentru poluare.
Cand a dat autorizatie de ctie. pentru montaj centrala pe lemne primaria trebuia sa aiba avizul asociatiei de proprietari/ avizul proprietarilor, iar proiectul in baza caruia sa dea autorizatia sa contina cosul de fum ridicat deasupra ultimului nivel astfel incat gazele/ fumul sa se disperseze in atmosfera.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o întrebare, stau la bloc la etajul 1 vecinul de ... Fmrs Fmrs Buna ziua , o întrebare , stau la bloc la etajul 1 vecinul de sub mine de la parter a retezat evacuarea centralei termice și acum este la nivelul peretelui ... (vezi toată discuția)
Cos gaz/fum amplasament legal AvocatAsk AvocatAsk Buna ziua, Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc de locatari. La parterul blocului s-a deschis recent un fastfood care a instalat un cos de de evacuare ... (vezi toată discuția)
Fum de la vecini AnnamariaIlyes AnnamariaIlyes Buna ziua. Vecinul meu arde paie in centrala si tot fumul sta pe curtea noastra. Asta se intampla de luni de zile in fiecare zi si mai multe ori pe zi. Fumul ... (vezi toată discuția)