avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce pot face?- sotia a plecat cu copilul de acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce pot face?- sotia a plecat cu copilul de acasa

Azi sotia mea a plecat din casa cu tot cu copil fara sa ma anunte,nu imi raspunde la telefon, la mesaje.eu nu ma pot duce dupa ea probabil fiind la parintii ei, (motivul tuturor neintelegerilor)sa imi vad copilul.mentionez nu e prima oara care face acelasi lucru!ce pot face sa imi vad copilul?imi este foarte dor de copil!
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 15:23, 1 Martie 2017
Formulati actune de divort, stabilirea domiciliului minorului si program de vizitare minor .In paralel , Pe calea ordonatei presedintiale solicitati program de vizitare pana la solutionarea divortului . Mergeti la un cabinet de avocat .
Multumesc pentru sfat!acum am depistat ca nu mai e dosarul cu acte(certificat de casatorie, de nastere copil, de botez, etc), posibil sa ii trebuiasca pentru divort? Pot afla acest lucru?
mergeti la politie si reclamati disparitia. Dupa ce politia o va gasi acasa la parinti, ii va trece cheful sa mai faca lucruri d-astea. Pe baza raspunsului la politie deschideti dosar de divort si cereti domiciliul copilului la dumneavoastra. Un parinte care procedeaza ca fosta sotie pare sa aiba toate calitatile unui alienator, fapt care arata ca sunteti mai apt sa va ingrijiti de copil.
Da, ar fi recomandabil sa mergeti la politie sa anuntati disparitia dar e posibil ca politia sa nu fie interesata.
Ar fi bine sa se verifice daca este cu copilul la parintii ei.

Va trebui sa deschideti proces si daca vreti sa aveti sanse sa vedeti minorul ar fi bine sa va grabiti.
Am fost la politie de ieri si a zis ca nu tine de ei ca nu mai e pe timpul lui ceausescu cu parasire de domiciliu.ca nu poate face nimic.eu la parintii ei nu ma pot duce ca nu suntem in relatii bune cum am precizat mai sus.acum ma indrept catre un notar sa ma informez,din cate stiu eu e mai bine ca banuti si cred ca si ea vrea .va multumesc!

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti Alin_dany80 Alin_dany80 Buna ziua sant in divorț cu sotia nu imi permite sa imi vad copilul am dat-o in judecata cu ordonanța prezidențială și am avut câștig de cauză ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor impiedicat de mama Fane_S Fane_S Buna ziua ! As dori sa va intreb , ce as putea face in cazul meu , in legatura cu vizita copilului meu , pe care nu mi-l lasa fosta sotie , eu avand drept de ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizita adi_2010 adi_2010 Buna ziua. Copilul este incredintat mamei (proces judecat pe vechiul cod civil). Tatal a obtinut un program de vizita, pe care nu-l respecta. Dorinta sa este ... (vezi toată discuția)