Azi sotia mea a plecat din casa cu tot cu copil fara sa ma anunte,nu imi raspunde la telefon, la mesaje.eu nu ma pot duce dupa ea probabil fiind la parintii ei, (motivul tuturor neintelegerilor)sa imi vad copilul.mentionez nu e prima oara care face acelasi lucru!ce pot face sa imi vad copilul?imi este foarte dor de copil!
Am ordin din cauza lor ca au mintit si verzi si uscate acolo si nu mai stiau de ei ce sa mai minta...adica parintii ei...si mai are o inregistrare care se vede ca sunt provocat la cearta si se aude destul de clar cand ii zic sa plece sa ma lase ca ma dispera si daca am impinso ea zicea intruna pe integistrare de ce dai in mine cred ca a zis de cel putin 20 de ori dar eu de unde sa stiu ce face doamna...in inregistrare nu se aude nicio lovitura practic nici eu mai mult televizorul.dar na pe mine nu ma interesat distanta asta ca nu am nevoie special de ea ca femeie era normal dupa ce am vazut ce a scris pe acolo prin dosare...eu am nevoie doar de copil atat...pe baza asta cred ca ia aprobat ordinul...asa au vrut parintii ei
Sa nu ma mai pot duce dupa copil il tine ca pe un caine legat de gat la cotet ceva de genu...au fost invatati bine de avocata lor cum sa procedeze...eu am mai fost dupa copil nu e prima oara numai ca acum au lucrat in liniste fara certuri si totul pus la cale...frumos
vedeti, din cauza asta cand se merge sa se ia copilul e bine sa ai martor sau sa filmezi tu totul.
E o practica comuna inscenatul de asemenea minunatii.
Din pacate pentru femeile care sunt abuzate si lovite in mod real.