avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... HIPNOTIZATOR - 347404
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

HIPNOTIZATOR - 347404

bun gasit

revin cu un subiect care din 2009 nu a mai fost actualizat in discutii. Cum pot fi aplicate LEGAL tehnici de hipnoza in Romania, fara a poseda facultati de medicina si psihologie. Am gasit in Nomenclatorul de meserii codul 347404. Am mai gasit informatii potrivit carora se pot aplica tehnici de hipnoza, prin incadrarea intr-o calificare de tipul : consiliere pentru dezvoltare personala, coaching, asistenta sociala.

ce limite de permisivitate impune de fapt aceasta titulatura ?

multumesc

Alte discuții în legătură

Hipnoza - exista acte normative care reglementeaza aplicabilitatea? antipot antipot Vreau sa stiu ce anume spune legislatia romana despre hipnoza si aplicabilitatea ei. Pentru ca in america hipnoterapia a ajuns sa fie considerata o terapie, ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii Oana1971 Oana1971 Buna ziua Sunt asistent social principal de 23 de ani si 7 luni, am o diploma de absolvire de Scoala Postliceala Sanitara cu specializarea Medicina-sociala ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diplomei de asistent social principal Oana1971 Oana1971 Buna ziua Numele meu este Ioana Constantinescu, lucrez in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov. Sunt asistent social principal de 23 de ani (si 10 ... (vezi toată discuția)