avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie crestere copil- faliment
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie crestere copil- faliment

Buna

In situatia in care o persoana se afla in concediu de crestere copil pana la 2 ani, si intre timp societatea la care are conract intra in faliment sau insolventa, persoana respectiva de ce drepturi va beneficia. De indemnizatia pentru crestere copil sau de indemnizatie de somaj.

In perioada suspendarii contractului poate trece persoana respectiva la o alta societate?
Cel mai recent răspuns: vioavram , utilizator 15:24, 11 Septembrie 2009
Da. Multumesc pentru raspuns . Si eu asa stiam ca va beneficia de somaj si nu de indemnizatie CIC.
:))am vb foarte serios cu cele 10 coli. Asa cer cei de la Ajofm Galati, acum nu stiu daca suntem cei mai saraci din tara dar astea sunt conditiile aici.
Da. Multumesc pentru raspuns . Si eu asa stiam ca va beneficia de somaj si nu de indemnizatie CIC

Va beneficia in ordine intai de CIC si dupa cei 2 ani sau 3 depinde de ce fel de concediu de crestere a copilului are, va intra in somaj.
asa e legal si corect.
o zi frumoasa!
Ultima modificare: Vineri, 11 Septembrie 2009
vioavram, utilizator
Si ce se poate face cu acele 10 coli de scris? Sau acei functionari nu au coli de scris si au gasit o modalitate de a face rost in acest fel.
din informatiile mele cele 10 coli de scris le sunt necesare pt a lista stagiul de cotizare al beneficiarilor de indemnizatia de somaj pt a lua in calcul la plata. Asa cred.... B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la somaj? cactusul cactusul O persoana este in concediul de cresterea copilului. In luna octombrie trebuia sa se prezinte la serviciu dupa cei doi ani de concediu dar este insarcinata cu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil - cine noteaza vechimea in cartea de munca??? Irina_Dorina Irina_Dorina Am nevoie de o consultatie de la tine, in urmatorul caz, care este al meu: Buna Ziua, am urmatorul caz: - Inainte de a intra in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Daca firma da faliment inainte sa nasc....ce se intampla? ContSters129640 ContSters129640 Buna ziua! Sunt insarcinata si lucrez la o firma care, cred eu, va da faliment. De aceea sunt foarte ingrijorata. Eu ar trebui sa nasc la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)