avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Infiintare atelier tamplarie in mediul rural cu ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Infiintare atelier tamplarie in mediul rural cu fonduri europene

Doresc sa infiintez un atelier de tamplarie accesand AFIR masura 6.2. Consultand un coordonator de proiect acesta mi-a spus ca nu este posibil. Unica posibilitate ar fi infiintarea unui atelier in care sa produc obiecte de artizanat, cum ar fi: linguri din lemn, farfurii, mobilier de gradina, dar fara a folosi utilaje sau scule electrice. Stau si ma intreb cine mi-ar cumpara mie linguri si farfurii din lemn care sa-mi aduca un profit de 30 % din valoarea finantarii si la ce-mi trebuie 50000 sau 70000 de euro ca sa-mi iau niste randele si niste dalti? Chiar asa o fi?

Alte discuții în legătură

Fisa postului pentru asflatator si dulgher SilviaNedelcu SilviaNedelcu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine fisa postului pentru asfaltator, dulgher si pavator. Daca ma puteti ajuta, va rog sa l trimiteti pe adresa de e-mail: ... (vezi toată discuția)
Fise post si ns protectia muncii ContSters58051 ContSters58051 va rog daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu fisele de post ptr. : -tamplar universal -muncitor necalificat in tamplarie aluminiu -lacatus -taietor ... (vezi toată discuția)
Ordin 50/1990 mihaela_mastacan mihaela_mastacan Buna ziua, Va rog sa imi prezentati continutul art. 160 (3) din Anexa II la Ordinul 50/1990. Multumesc. (vezi toată discuția)