avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... osim
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

osim

Buna ziua !!!!am facut o contestatie pentru o marca cu protectie internationala, eu fiind distribuitorul lor pe piata romaneasca mai mult de 5 ani iar Osim mi a dat respins ce trebuie sa fac ca sa fie sanctionati si de asemeni sa dau societatea in judecata pe care Osim ia acordat marca ?

Alte discuții în legătură

Contestaþie osim costel sibiu costel sibiu buna ziua am inregistrat o marca la osim (am primit de la acestia comfirmare ca marca nu exista inregistrata niciunde in europa asa cum prevede legea) am ... (vezi toată discuția)
Interdictie comercializare produs cosmin_1010@yahoo.com cosmin_1010@yahoo.com Buna ziua! Va supun atentiei un subiect interesan legat de inregistrarea marcilor si interzicerea comercializarii unui produs. De aproximativ 2-3 ani se ... (vezi toată discuția)
Ce riscam daca folosim marca si sloganul inainte de finalizarea procesului de inregistrare? doinytza doinytza Firma noastra are depuse la OSIM cereri de inregistrare marca si respectiv slogan.Ce riscam daca le utilizam inainte de a primi certificatul OSIM pentru ele? ... (vezi toată discuția)