avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Verisoara mea a fost casatorita 50 de ani ,locuind la tara,in casa socrilor, impreuna cu varul meu. Cand socrii au murit, varul meu a facut succesiunea dar nu a trecut-o in acte si pe sotie (din prostie de om simplu, de la tara, nu intentionat). Acum a murit si varul meu. Nu au urmasi. Ea a vrut sa faca succesiunea dar i s-a spus ca trebuie ca surorile,fratii socrilor ei(sau urmasii lor) sa fie de acord. Rudele din partea socrului au mers la notariat cu ea, spunand ca n-au pretentii dar cele din partea soacrei nu vor sa mearga. Cum poate sa faca succesiunea in aceste conditii?!
Cel mai recent răspuns: anushca , utilizator 00:23, 15 Noiembrie 2009
Multzumesc din suflet pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune davidmirela davidmirela Succesiune Bună dimineața! Nepoțelei mele ea decedat ieri soțul S au căsătorit legal acum 1 an și 3 luni Înainte de căsătorie el și a cumpărat un ... (vezi toată discuția)
Mostenire- drepturile sotiei supravietuitoare Madaliina Madaliina Sotia supravietuitoare are dreptul de mostenitor doar la bunurile comune sau si la mostenirile sotului de la parinti,adica a socrilor? (vezi toată discuția)
Buna ziua - dezbatere succesiune ionita-victorita ionita-victorita sora mea a decedat in octombrie 2011,ramanand sotul. dupa deces nu ne-am inteles cu sotul sa ne dea lucrurile personale ale surorii mele. Mentionez ca ei nu ... (vezi toată discuția)