avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Casa cumparata cu izvor de apa sub ea
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Casa cumparata cu izvor de apa sub ea

Buna ziua, am nevoie de un sfat. Am achizitionat in noiembrie 2015 o casa semifinisata construita intr-un ansamblu de locuinte.
Cost achizitie 75.000 eur, am investit inca 20.000 eur intre timp iar din noiembire 2016 au inceput sa se umezeasca peretii, parchet umflat, etc. cam jumatate din parter are peretii uzi acum pana la 40cm de la sol. Dupa teste si verificari, concluzia e clara, am cumparat o casa cu un izvor dedesupt.

Intrebarea mea este daca pot sa il dau in judecata pe constructor si la ce tip de avocat trebuie sa apelez. Care sunt pasii si ce drepturu am in general.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Maria Elena 223 , utilizator 20:05, 3 Octombrie 2017
Buna seara, am vazut acum mesajul dumneavoastra, eu sunt in aceeasi situatie.S-a rezolvat ceva? Cum ati aflat ca exista un izvor sub casa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vicii imobil nou cumpărat prin prima casă. pot folosi asigurarea de la bancă? claudiah28 claudiah28 Buna ziua. Am cumparat un apartament nou in octombrie 2016. Inca din iarna trecuta au aparut problemele: mucegai, condens, apa pe jos in cantitati mari). ... (vezi toată discuția)
Necesitate acord casa calcan adi_obs_com adi_obs_com Buna ziua! Locuiesc intr-o locuinta tip duplex P+1E. In partea dreapta este cealalta locuinta din duplex, iar alipit de mine in partea stanga se ridica o ... (vezi toată discuția)
Dubii in privinta corectitudinii actelor Lulica Lulica Buna ziua Cazul este urmatorul: In luna August 2008 doi frati semneaza fiecare cate un antecontract de vanzare-cumparare pentru teren si imobil construit ... (vezi toată discuția)