avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pacaleala constatare amiabila
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pacaleala constatare amiabila

Am o problema. Mi-a fost lovit spatele masini in timp ce stateam sa cedez trecerea unui alt automobil. Completarea formularului de intelegere amiabila a fost completat gresit iar cand a trebuit sa dau de persoana in cauza nu-mi mai raspunde la telefon. partea delicata este ca au trecut doua zile de la accident. intre timp am facut si programare la asigurator si am fost programat pe 6 martie. am copie dupa asigurare, carnet de sofer si buletinul celui ce m-a lovit. C:(e pot sa fac in cazul acesta? :(
Cel mai recent răspuns: radu357 , utilizator 18:07, 20 Februarie 2017
In ce sens a fost completata gresit amiabila?
M-am trecut pe mine in locul proprietarului de automobil si, de fapt, este sotia. Apoi, pe a doua foaie, cea gen indigo, nu s-a imprimat nimic ci doar cateva litere razlete... Din graba, ca sa-mi fac programarea la asigurator, nu am mai verificat pe moment acest fapt. Am descoperit asta abia acasa. Ideea este ca a doua foaie ii trebuia respectivului sa mearga la asiguratorul sau (City insurance) ca sa pot deschide dosarul. Omul pleaca din Bucuresti, iar la data programarii mele nu va fi in localitate. Dupa ce am sunat la centrul de constatari mi s-a spus ca omul poate veni mai sa i se faca constatarea, iar eu urmeaza sa vin la data si ora programarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie legala reparare cu rca arexuta arexuta Sunt proprietara unui autoturism OPEL ASTRA K achizitionat de la ATP MOTORS Baia Mare. Mentionez ca autoturismul este nou-nout, achizitionat in urma cu 2 luni ... (vezi toată discuția)
Probleme city insurance dosar dauna rca - sfaturi / pareri dr_junior1980 dr_junior1980 In data de 08.06.2016 am fost lovit de pe contrasens de un alt autovehicul , am convenit sa facem amiabila , iar a doua zi ne-am prezentat la sediul City ... (vezi toată discuția)
Dosar daune auto icss icss Buna seara, astăzi am fost tamponat din spate. Am făcut amiabilă iar după care am fost la centrul de daune al celui care m-a lovit [EDITAT] sa facem ... (vezi toată discuția)