avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere succesiune

In cadrul dezbaterii unei succesiuni a fost " prins " un act oficial ( un titlu de proprietate al unui teren ) care , ulterior , s-a constatat a fi emis de autoritatea emitenta cu incalcarea legii . Respectivul titlu de proprietate trebuie , in acest moment , a fi anulat pe motivul lipsei de valabilitate juridice a acestuia . In ce fel se va modifica modifica valabilitatea certificatului de legatar existent deja , dupa anularea titlului de proprietate eronat emis , care sunt procedurile ce trebuiesc urmate si cine este persoana indreptatita legal sa efectueze aceste modificari pentru corectarea respectivelor erori cauzate de un document oficial emis de o entitate a statului ? Multumesc anticipat pentru orice sfat si indrumare .

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate eronat petrica_pascal petrica_pascal In anul 2003 tatalui meu i s-a eliberat , in conditii legal valabile la acea data , un titlu de proprietate , dupa decesul tatalui sau ( bunicul meu ) si in ... (vezi toată discuția)
Pretentie testamentara taur36 taur36 Dupa decesul testatarului s-a deschis succesiunea in termen . Nu a declarat la deschiderea succesiuni un teren - de existenta caruia stia - si nici in timpul ... (vezi toată discuția)
Eroare materiala pretitlu petrica_pascal petrica_pascal Care este , din punct de vedere legal , entitatea juridica care poate corecta erorile dintr-un Proces-verbal initial de punere in posesie ( pretitlu ) in urma ... (vezi toată discuția)