avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inchidere cont card cumparaturi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inchidere cont card cumparaturi

De ce ni pot inchide contul unui card cumparaturi bancpost nefolosit decat prin solicitare telefonica si nu cerere scrisă la bancă ?
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 23:58, 24 Februarie 2017
Pentru ca asa este, probabil, procedura la banca respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card credit Dragosdnc Dragosdnc Salut , Am fost acum câteva zile la banca sa-mi fac un card de cumpărături ,mi-au spus ca am deja un card de cumpărături pe contul meu din 2016 făcut ... (vezi toată discuția)
Am primit o hotărâre de executare pt un credit deja achitat. ... Andreea Miulescu Andreea Miulescu Am primit o hotărâre de executare pt un credit deja achitat. Am făcut contestatie imediat ce am primit plicul la angajator. Problema este ca nu mai am toate ... (vezi toată discuția)
Card-inchidere cont sensei sensei Am un card de credit-cumparaturi la [BANCA] la care am facut refinantare prin alta banca.Banca respectiva a acoperit suma totala de pe acest card insa pt ca ... (vezi toată discuția)