avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card-inchidere cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card-inchidere cont

Am un card de credit-cumparaturi la [BANCA] la care am facut refinantare prin alta banca.Banca respectiva a acoperit suma totala de pe acest card insa pt ca eu sa primesc diferenta de bani rezultata din aceasta refinantare de la acea banca trebuie sa-mi inchid cardul la [BANCA] si sa primesc confirmare de inchidere a contului.Numai ca cei de la [BANCA] nu vor sa inchida contul pe motiv ca trebuie sa emita inca un extras de cont si abia apoi eu trebuie sa-i contactez pt inchiderea cardului ceea ce poate dura aproape o luna dupa spusele lor.Dar din moment ce eu am acoperit suma de pe card nu ar fi normal ca ei sa-mi inchida contul cardului imediat ce am facut cerere scrisa in acest sens?Si inca o timpenie de-a lor:Dupa ce cardul a fost acoperit,am primit mesaj de la banca,dupa citeva zile,ca trebuie sa platesc suma de 56 lei,suma care o plateam lunar pina acum ca rata.Ce sfat imi dati pt ca eu sa pot inchide acest cont?
Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: sensei , utilizator 13:40, 25 Noiembrie 2011
multumesc pt raspuns.....
solicitati o adresa scrisa de la banca prin care sa se specifice ca prin refinantare a fost acoperit debitul total si ca solicitati inchiderea contului si cardului de cumparaturi. Insistati ca va trebuie pentru a ridica diferenta de bani provenita din refinantare, daca insistati nu au cum sa va refuze, eventual ii amenintati cu OPC-ul. Cardul se inchide in 30 de zile dar ei trebuie sa va dea o hartie pe loc in vederea inchiderii.
In ceea ce priveste extrasul de cont, duceti-va cu el la banca si impreuna cu chitanta sau ordinul de plata prin care a fost acoperit debitul total si cereti explicatii.
Ultima modificare: Vineri, 25 Noiembrie 2011
felixsergiu, utilizator
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in judecata pentru neplata rata card angelamanuela angelamanuela buna ziua ! sotul meu are un card de cumparaturi de multi ani,am reusit de cateva ori sa scoatem ches-ul de 40% dar am tot pus la loc,pe extrasul de cont in ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita andreea.c andreea.c Buna seara. As avea si eu o intrebare si anume, azi am ridicat de posta somatia de la banca. Am facut refinantare la ei in august 2009 si in ultimele 3 luni nu ... (vezi toată discuția)
Adresa inchidere cont banca marghi marghi Buna ziua.Am facut refinantare la banca A,ptr un card de credit facuta la banca B.Banii au ajuns in banca B,si nu vor sa imi trimita o adresa precum au intrat ... (vezi toată discuția)