avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Taxa peaj pod Fetesti
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Taxa peaj pod Fetesti

Sal. Am platit taxa de pod la o benzinărie fara sa mai uit pe bon că numărul de înmatriculare a fost greșit. În loc de TM 16... a fost TM 17...
Mi a venit amenda după o jumătate de an, am platit o și am sunat la cei care au emis procesul verbal. Răspunsul... Nu as mai poate face nimic.,..Mergeți in instanta. Am dovada că am platit peajul ..Întrebare...Daca merg in instanta pot recupera banii de amenda¿?? Sau o las balta??? Multam.!!
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 12:37, 22 Februarie 2017
Buna!

Un pic pe langa subiect...dar pot sa te intreb cat a fost amenda? Astept si eu una si sa stiu sa pun bani de-o parte, daca vine in juma' de an.. :)))
In ceea ce priveste situatia d-voastra....nu cred ca veti avea prea mare castig de cauza. Cei de la benzinarie vor spune ca e obligatia cumparatorului sa verifice datele de pe bonul emis (cred ca si afiseaza asta la ei in sediu) si ca orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in consideratie...

Numai de bine!
N.M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am platit trecere pod fetesti benzinarie mol, am fost amendat, am fost inselat bobemihai bobemihai Buna ziua. Daca nu am postat in aria corecta rog mutarea ei, multumesc Este o problema ciudata si putin complicata voi incerca sa explic cat mai clar cum ... (vezi toată discuția)
Corectie numar inmatriculare taxa peaj silcif silcif Buna ziua. Am platit 2 taxe de peaj pentru Fetesti prin benzinaria Lukoil si din neatentie nu am verificat numarul de inmatriculare introdus de catre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am platit taxa de pod de la fetesti inainte de a trece ... livache1212 livache1212 Buna ziua, Am platit taxa de pod de la Fetesti inainte de a trece de pod, pe nr de inmatriculare al masinii de atunci (un Ford Focus), dar trecerea efectiva ... (vezi toată discuția)