avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Productie din Goji
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Productie din Goji

Buna ziua,

Vreau sa fac productie de tinctura,ceai,gem, nectar, suc, suplimente alimentare din fructul Goji. Intrebarea care sunt conditia de a ma autoriza la Directia de Sanitar Veterinar si Siguranta Alimentelor?
Ma refer exista o reglementare care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc pentru a produce si depozita aceste produse?
Ord 975/1998 sau Reguli generale pentru igiena produselor alimentare din 11.08.2005 sunt pentru productia de alimente, Norma de igiena privind productia, prelucrarea, desfacerea, pastrarea, transportul si desfacerea alimentelor din 16.12.1998 , sa i-au in considerare aceste reguli sau exista si alte reglementari?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:37, 28 Februarie 2017
Gasiti legislatia aferenta aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs instruire igiena Doina Elena Doina Elena Va rog sa imi spuneti in baza carei reglementari legale se fac aceste cursuri de igiena, obligativitatea si durata de valabilitate a acestui curs. Deasemeni ... (vezi toată discuția)
Autorizatii/avize , activitate cateing edys_cafe edys_cafe Buna ziua! de ceva timp mi-am deschis o societate com. , domeniul de activitate fiind catering, tot odata am inchiriat si un sp. com. intrebare:- ce ... (vezi toată discuția)
Vanzatoare, dar fara curs de calificare Ihesselink Ihesselink Pot sa angajez pe cineva pe post de vanzatoare, cod COR 522101, chiar daca nu are vreun curs de calificare pentru aceasta functie? (vezi toată discuția)