avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Decizia XXII/2006 a I.C.C.J.
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Decizia XXII/2006 a I.C.C.J.

Stie cineva daca Decizia XXII/2006 a I.C.C.J. privind inadmisibilitatea cererilor de autorizare a constituirii societatilor comerciale de consultanta asistenta si reprezentare juridica a ramas sau nu in vigoare ?
Cel mai recent răspuns: bukinst , utilizator 17:37, 11 Septembrie 2009
A ramas in vigoare aceasta decizie.
cine sau ce ar scoate-o din vigoare?!?#-o
Conform art. 25 din Legea nr. 304/2004, republicată, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se constituie în Secţii Unite pentru:
...
b) soluţionarea, în condiţiile prezentei legi, a sesizarilor privind schimbarea jurisprudenţei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie;

Prin urmare, numai Sectiiile Unite ale ICCJ pot schimba aceasta decizie.
freeelis a scris:

A ramas in vigoare aceasta decizie.

Deci un consilier juridic dintr-o asemenea societate comerciala nu mai poate pleda in instante ?#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 6910 negreanalina negreanalina Vreau sa infiintez o SC avand COD CAEN 7022 Activitati de consultanta pentru afaceri si management ca si activitate principala, iar COD CAEN 6910 Activitati ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - angajare consilier juridic ContSters301422 ContSters301422 As vrea sa stiu stiu si eu daca o cunostiinta de a mea infiinteaza o firma de consultanta juricica, ma poate angaja ca si consilier juridic???rog un raspuns in ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic alexandru17 alexandru17 Buna ziua, un consilier juridic, neangajat al vreunei societati comerciale, poate in baza unui contract de prestari servicii sa emita facturi de consultanta pt ... (vezi toată discuția)