avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Declaratie 010
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Declaratie 010

societate platitoare de impozit pe profit cu CA la 2016 de 350.000 EUR si capital social de 250.000 lei; trebuie sa depuna declaratia 010 de trecere la micro??
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:11, 24 Februarie 2017
Doar daca vrea, fara a avea aceasta obligatie (stiu, e pleonasm, dar am vrut sa fiu bine inteles).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microintreprindere - venituri din consultanta irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Ma puteti ajuta va rog cu o informatie va rog? Microintreprindere ce desfasoara activitati de consultanta .Cum imi calculeaz acei 20% pt a ... (vezi toată discuția)
Trecerea la microintreprindere ratfelicia ratfelicia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Societatea la care lucrez a realizat in anul 2016 venituri de 1353520 lei, aproximativ ... (vezi toată discuția)
Recuperare impozit pe profit camicami camicami 1. Daca la finele anului 2012, prin D.101/2012 societatea inregistraza impozit pe profit de recuperat, iar de 01.febr.2013 este obligata sa treaca la ... (vezi toată discuția)