avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul de a contesta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul de a contesta

Lucrez in domeniul sanitar.De curând au fost completate fisele de evaluare.Care sunt pasii necesari pentru a contesta si daca exista posibilitatea de a -mi fi scăzute calificativele, ca urmare a contestatiei.
Cel mai recent răspuns: lismanumagda1 , utilizator 19:48, 23 Februarie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ordin Ministerului Sanatatii nr. 1.229 din 1 august 2011privind aprobarea criteriilor de evaluare a performanţelor profesionale individuale şi a modelului fişei de evaluare a performanţelor profesionale individuale

art.9
(1) Contestaţiile în legătură cu evaluarea performanţei profesionale individuale se depun în termen de 5 zile de la comunicarea rezultatului evaluării la compartimentul de resurse umane.

(2) Contestaţiile se analizează de conducătorul ierarhic imediat superior, împreună cu liderul sindicatului reprezentativ sau, după caz, cu reprezentantul salariaţilor, din instituţia publică.

(3) Rezultatul contestaţiilor se comunică în termen de 5 zile de la depunerea acestora.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluarea personalului din sistemul sanitar pe criterii de performanþã vesa_i vesa_i buna ziua, la evaluarea personalului pe criterii de performanta in sistemul sanitar in cursul anului trecut o angajata a fost in concediu medical ultimele 3 ... (vezi toată discuția)
Contestarea fisei de evaluare IORDANA IORDANA Care este termenul legal in care un angajat bugetar - personal contractual poate contesta in instanta fisa de evaluare anuala? (vezi toată discuția)
Concediere tory_bei tory_bei Se poate concedia o persoana in urma evaluarii performantelor profesionale individuale referitor la activitatea desfasurata in anul 2016 desfasurata in alt mod ... (vezi toată discuția)