avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Marire salarii bugetari conf Decizie CCR 794
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Marire salarii bugetari conf Decizie CCR 794

Buna seara,
In cadrul institutiei publice nu se pune in aplicare Decizia CCR 794 privind incadrarea personalului care beneficiază de aceleaşi condiţii la nivelul maxim
al salariului de bază/indemnizaţiei de încadrare din cadrul aceleiaşi categorii profesionale şi familii ocupaţionale, indiferent de instituţie sau autoritate publică.
Care sunt pasii legali pe care ar trebui sa -i urmez pentru deschiderea unui proces impotriva institutiei pentru a putea beneficia de drepturile salariael ce decurg din Decizia CCR 794/2016?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:37, 23 Februarie 2017
Angajatorii nu au obligatia de a pune in aplicare decizia CCR.

Formulati cerere de chemare in judecata si invocati Decizia CCR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare bugetari in urma deciziei ccr nr.794/2016 mihaita70 mihaita70 Buna ziua, Decizia CCR nr. 794 din decembrie 2016 cere, practic, alinierea salariilor angajaţilor din sectorul public la nivelul maxim al salariului de ... (vezi toată discuția)
Egalizare salar conform deciziei ccr nr.794/2016 sosobi sosobi Buna ziua.Sunt angajat personal contractual la o institutie publica.As vrea sa stiu cum pot afla, avand in vedere decizia CCR nr.794/2016, salariul maxim in ... (vezi toată discuția)
Probleme - egalizare salarii oanaportar oanaportar Va supun analizei urmatoarele texte de lege, cu rugamintea sa ne ajutati prin a ne lamuri cum trebuie sa se procedeze pentru egalizarea salariilor. - in ... (vezi toată discuția)