avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... bagaj intarziat TAROM
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

bagaj intarziat TAROM

Buna.
Ma intorceam din Bangkok-Otopeni via Dubai. Zborul din Bangkok a plecat cu 4,5 ore intarziere incat am pierdut legatura, iar Compania aeriana ne-a rerutat spre Istanbul->Otopeni. Intarzierea fata de ora programata de aterizare in Bucuresti a fost de 9 ore. La aterizare, unul dintre bagajele de cala imi lipsea, motiv pentru care s-a intocmit un raport in aeroport. A ajuns insa dupa 4 zile, fara ca cei din Otopeni sa ne sune sa ne anunte. Am fost sunata de la aeroportul Cluj pt a merge acolo sa ridic bagajul.
Intrebarea este daca in cazul acestei intarzieri (eu o consider mare, deoarece a trebuit sa imi cumpar multe lucruri care acum imi lipseau, suma totala de cumparaturi fiind 1500 Euro) se poate aplica pentru recompensa si ce anume trebuie sa fac?
Eu am completat formularul de pe site-ul tarom si astept sa imi raspunda, dar pana atunci doresc sa stiu care sunt drepturile mele si care companie aeriana ar trebui sa ma despagubeasca.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:29, 25 Februarie 2017
Gasiti drepturile pasagerilor aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi pasageri zbor anulat maranos76 maranos76 Buna ziua! Am 2 săptămâni am avut o serie de probleme cu un zbor care s-a decalat si apoi a fost anulat, si as dori sa ştiu daca pot cere compensaţii de ... (vezi toată discuția)
Probleme linie aeriana serban1 serban1 Buna ziua, La sfarsitul lunii august, zborul meu pentru bucuresti - beijing via un alt oras european a avut intarzieri ce au condus la o noapte petrecuta in ... (vezi toată discuția)
Despagubiri morale blue air maggia87 maggia87 Buna seara! Ieri, 28 decembrie 2012, am avut rezervat un bilet de avion la Compania Aeriana Blue Air, Bucuresti - Larnaca. Avionul trebuia sa decoleze la ora ... (vezi toată discuția)