avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Participare examen in administratia publica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Participare examen in administratia publica

Bună ziua
Doresc sa particip la un examen ,in administratia publica si pe langa studiile universitare,imi cere postuniversitare,Daca am certificat de absolvire,inspector resurse umane,organizat de AJOFM,este valabil ca fiind studii postuniversitare?
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:27, 26 Februarie 2017
Acel certificat de absolvire nu este echivalent cu studiile postuniversitare.
Multumesc
Totusi acel certificat are aprobarea Ministerului Educatiei Nationale
Studiile postuniversitare sunt diferite de cursurile organizate de AJOFM, chiar daca sunt autorizate de Ministerul Educatiei Nationale.
Studiile postuniversitare pot fi facute (absolvite) numai cu conditia existentei unei universitati absolvite. Cursurile organizate de AJOFM pot fi facute (absolvite) in conditii total diferite, de cele mai multe ori nu este obligatorie nici macar absolvirea liceului.
Multumesc
Nu inteleg de ce le mai acrediteaza Ministerul Educației,daca nu sunt luate in consideratie,dar va mai spun ceva...se fac diferite cursuri unde ,da,iti trebuie măcar nimul de clase,ori pentru inspector resurse umane,sincer nu cred ca iti trebuie acel minim de clase,poate minim studii universitare.
Legea nr.1/2011
art.173
(1) Pot organiza programe postuniversitare de formare şi dezvoltare profesională continuă şi programe postuniversitare de perfecţionare toate acele instituţii de învăţământ superior care au acreditate cel puţin programe de studii universitare de licenţă şi masterat în domeniul ştiinţific respectiv.
......

AJOFM nu este institutie de învăţământ superior .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin 295 din 5 feb 2007 Studentu Studentu are cineva un linc catre aceasta lege " ORDIN nr.295 din 5 februarie 2007 al ministrului educaţiei şi cercetării privind cadrul general de organizare a ... (vezi toată discuția)
Legi privind drepturile studentului Destiny.Within Destiny.Within Buna. Am o problema delicata as zice eu. Am facut 2 ani jumate la facultatea de medicina dentara din Constanta, si din motive personale nu am putut termina ... (vezi toată discuția)
Invatamantul mai este de stat? stefanrmadalina stefanrmadalina Am inscris copilul la scoala, in clasa I. Am fost deja la sedinta cu parintii. Ni s-au cerut deja bani pt mobilier, PC, orga, xerox, altele si altele, dar si o ... (vezi toată discuția)