avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inginer Economist VS. Economist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inginer Economist VS. Economist

Buna ziua! Sunt in cautarea unui job. Din pacate, diploma de inginer economist nu-mi este de folos deoarece din 2009 si pana astazi 2017, nu am gasit niciun job de inginer economist. Pot sa aplic pentru functia de Economist?
Cel mai recent răspuns: brazvan , utilizator 00:17, 5 Martie 2017
da. Diploma respectiva iti da dreptul al 2 functii ca sa le zic asa,ce ad e Inginer si cea de Economist. e un fel de struto-camila in ROmania. Pe dincolos e practica si e bine definita pozitia pers respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare ca programator - diploma inginer- cerinte legale Petre36 Petre36 Buna ziua. As dori sa ma ajutati in aceasta privinta.Sint inginer IT, cu studii in strainatae, in Belgia.Imi caut un job ca programator in Romania. Dilema ... (vezi toată discuția)
Inginer economist pe post de economist financiar contabil Alixander Alixander Poate un inginer economist să ocupe o funcție de economist financiar contabil? (vezi toată discuția)
Modalitate de incadrare in codul cor dcrst75 dcrst75 Buna ziua! Am absolvit liceul cu sectia Informatica si am pe langa diploma si un atestat de Operator Tehnica de calcul si Facultatea ISE Sectia ... (vezi toată discuția)