avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Fuga de la locul accidentului - recuperare daune ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Fuga de la locul accidentului - recuperare daune materiale si morale

Buna ziua,
As dori sa stiu care este procedura pentru a obtine despagubiri in urmatoarea situatie:
- sunt victima unui accident, urmat de daune materiale (masina avariata) si morale (ne-am speriat toti, inclusiv copilul mic aflat in masina)
- soferul care l-a provocat (nu a acordat prioritate si nici nu a avut intentia sa franeze) a fugit de la locul accidentului. Am reusit sa retinem modelul masinii si nr de inmatriculare.
- dupa declararea accidentului la politie, ce trebuie sa facem din punct de vedere penal, pentru a ne recupera pagubele produse si pentru a cere daune morale?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:10, 25 Martie 2017
Date de contact:

Adresa: Str. Vasile Lascar 40-40bis, et. 5, RO - 020502, sector 2, Bucuresti
Secretariat: +4 021 300.18.80
                  +4 031 805.34.06
                  +4 031 805.34.07

Centru de Informare: +4 021 300.18.86
Departamentul Daune: +4 021 300.18.84
Birou Juridic:+4 021 300.18.83
Fax: 021 312 31 82
E-mail: office@fpvs.ro
Web: www.fpvs.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuga de la locul accidentului sperantagabi sperantagabi faptu ca un conducator auto paraseste locul acidentului chear daca nu au fost victime se considera a fi infractiune (vezi toată discuția)
Dosar fuga de la locul accidentului scorpionul10 scorpionul10 Daca am fost scos de sub urmarie penala pentru vatamare din culpa(victima a avut 3 zile ingrijiri), se justifica inca mentinerea incadrarii de fuga de la ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul accidentului Exlicit Exlicit Un amic a fugit de la locul unui accident care s-a soldat cu pagube materiale pentru victima , nu foarte grave , pateste ceva daca a fugit de la locul ... (vezi toată discuția)