avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma aflata in insolventa al carei administrator unic ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma aflata in insolventa al carei administrator unic a decedat

Buna ziua,

Ce e intampla in aceasta situatie cu firma? Procesul de insolventa este initiat din 2013 de catre administratorul firmei. Firma este un SRL, iar mostenitorii nu doresc preluarea acesteia, conform clauzei din actul constitutiv in caz de deces al administratorului.
Ce se poate intampla in acest caz cu firma si bunurile acesteia?
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2017
andreeabs, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreeabs , utilizator 10:54, 6 Martie 2017
ce calitate aveti in firma?
Nu am nici o calitate in firma! Nu am aparut pe niciunde acolo in acte sau fizic (firma a avut viata scurta 1 an de activitate efectiva, la 6 luni de la deschidere a avut acest control de la ANAF de unde a pornit totul)! Daca se accepta mostenirea, in ce masura pot sa ma implic in acest proces! In sensul de a obtine castig de cauza (mai are o hotarare in favoarea firmei, cum ca nu are datorii la ANAF, deci nu are obiect procesul) la care s-a facut recurs? Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Sora mea este administrator si asociata cu 50% intr-un SRL din 2006 . Sora mea nu s-a implicat si nu a semnat nici un document in firma niciodata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc indrumare, intr-o situatie. tatal meu a avut ... andreeabs andreeabs Buna ziua, doresc indrumare, intr-o situatie. Tatal meu a avut o firma care in urma unui control ANAF a fost sanctionata si dupa mai multe procese pe acest ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am moștenit, eu și fratele, o firma aflata în faliment ... Nora_ella Nora_ella Bună ziua Am moștenit ,eu și fratele,o firma aflata în faliment în momentul decesului tatălui meu M-am lăsat influențată de frate și nu am pus ... (vezi toată discuția)