avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Transformare in boxa a spatiului de sub scara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Transformare in boxa a spatiului de sub scara

Buna seara

Unii vecini vor sa transforme in boxa spatiul de sub scara. Sub scara se afla si cofretul cu intrerupator. Persoanele care vor sa inchida spatiul stau la etajele superioare.
Intrebarile mele este urmatoarele: ce aprobari sint necesare ? este necesar si a vizul celor de la isu sau electrica ? la ce distanta fata de tabloul electric al scarii trebuie situata usa boxei ? au nevoie de proiect ?
sunt presedinta asociatiei si nu vreau sa am probleme...

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniel4x4 , utilizator 18:22, 3 Martie 2017
In primul rand nu puteti sa blocati accesul la tabloul electric . ( adica s-al inchideti )
Si noi am vrut sa amenajam pt. femeia de serviciu acel spatiu dar am renuntat fiindca spatiu ramas pana la tabloul electric era prea mic , iar pt amenajarea spatiului nu era decat nevoie de o hotarare a Adunarii Generale a Proprietarilor.
Spuneti-le ca v-ati interesat la ISU si ca nu-si pot face boxa inchisa in acel loc, iar daca totusi isi fac ii puneti sa semneze o hartie in care precizati ca boxa au construit-o dupa ce au fost informati ca este ilegala construirea ei, ca nu au acordul asociatiei si ca in cazul unui incendiu vor fi direct raspunzatori si daca se vor vedea pusi in situatia de a-si asuma toate aceste lucruri e posibil sa renunte la a mai face ceva acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxa subsol marioos marioos Buna ziua! In cazul in care detin o boxa la subsolul blocului imi trebuie autorizatie de constructie? Mentionez ca am acordul asociatiei de proprietari, prin ... (vezi toată discuția)
Instalare lumina in boxe narciisa narciisa Buna seara, In asociatia din care fac parte ma confrunt cu urmatoarea situatie, pentru care as avea nevoie de raspunsul dumneavoastra. Acum cativa ani ... (vezi toată discuția)
Boxa vândută fără știrea proprietarilor Adriandr Adriandr Bună Ziua ! Locuiesc intr-un bloc unde avem o boxa pe fiecare etaj, unde avem acces la apometre și robinetul de închidere a apei, tot aici este tras ... (vezi toată discuția)