avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... oferta de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

oferta de munca

Buna seara!
Daca am o oferta de munca in scris semnata ieri ,dar astazi am primit o alta oferta mai buna ,ce implica semnarea unei oferte?As putea accepta noua oferta?Mentionez ca nu a fost semnat contract de munca sau altceva.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 28 Februarie 2017
Conform art.1199 C.civ., oferta sau acceptarea poate fi retrasă dacă retragerea ajunge la destinatar anterior ori concomitent cu oferta sau, după caz, cu acceptarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Implicatii semnare oferta de munca maria_88 maria_88 Buna Ce implicatii ar exista in cazul in care semnez o oferta de munca? Sunt obligata sa semnez si contractul de munca daca am semnat ca accept ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa știu ce se poate face in cazul in care ... Cornelia1221@gmail.com Cornelia1221@gmail.com Buna ziua, Doresc sa știu ce se poate face in cazul in care un angajator își retrage ( nu mai onorează) oferta de angajare făcută unui potențial ... (vezi toată discuția)
Oferta angajare Tanath89 Tanath89 Buna ziua. Am urmatoarea nelamurire. In momentul de fata mi-am dat demisia de la locul actual, incetarea contractului s-a facut prin intelegerea ambelor parti. ... (vezi toată discuția)