inca o data va cer sfatul in legatura cu o expertiza in desfasurare
toata vara domnul expert a incercat sa faca expertiza in constructii
si domnul parat nu m-a lasat sa iau parte si deci expertiza nu a mai avut loc
am avut termen acum in sept dar din cauza faptului ca domnii judecatori erau in protest s-au amanat toate dosarele
problema mea este ca saptamana viitoare trebuie neaparat sa plec intr-un intership in SUA deoarece i-am amanat destul
si nu voi mai veni cred pana in februarie
si nu stiu cum sa fac sa aman expertiza pana atunci
va rog mult de tot sa ma ajutati
nu prea as dori sa stie lumea unde plec si ce fac
deci daca s-ar putea sa "bag" alt motiv
asta ca sa nu fie amendat nici expertul
deoarece dansul a avut buna-vointa toata vara sa facem expertiza dar dc domnul parat e ..idiot...
asadar cam asta e situatia
va rog mult de tot daca ma puteti ajuta cu sfaturi v-as fi recunoscatoare.
Este 1 perioada destul de lunga de timp pana in februarie 2010,in raport de protestele magistratilor este o situatie greu de lamurit.
In raport de situatia mentionata,nu subszista motive intemeiate care sa oblige instanta sa admita eventuala cerere de amanare
Legal ,expertul detine obligatia sa respecte termenele dispuse de instanta.
In momentul de fata beneficiati de "bonusul "reprezentat de protestul care inca se manifesta in randul magistratilor .
Este o situatie incerta inclusiv vis-a -vis de greva prevazuta pentru 5 octombrie
Expertul ,functie de activitatile curente ,alte expertize in derulare,are posibilitatea sa mai prelungeasca un timp relativ rezonabil,dar care oricum nu poate fi estimat la perioada de pana in februarie 2010.Pentru ca expertul sa nu suporte eventualele consecinte din partea instantei ,ca urmare a nedepunerii in termen a expertizei,
acesta va fi obligat sa efectueze expertiza in prezenta sau absenta dvs.Expertul urmeaza sa respecte si sa aplice procedura legala de citare a dvs.Dvs in baza documentelor puteti proba ca la data respectiva nu a-ti fost in tara.
Incercati sa va agatati de orice posibila eventualitate care sa va permita prezenta la desfasurarea expertizei,DAR,vacanta de iarna a instantelor incepe cam din 15-20 XII ,si se sfarseste in jur de 6-10 ianuarie.