BEN46 
	    	Utilizator

BEN46 
	    	Utilizator	    

EmanuelC 
	    	Utilizator

EmanuelC 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

CINE plateste amenda daca asociatia e amendata?
Cu ce pot fi eu pus intr o situatie mai nasolala decat taiat cauciucuri zgariat masina si amenintari verbale?
~ final discuție ~
 AdrianaG1418	                   

Buna ziua, prin AP locatarii au cerut la primarie amenajarea unui trotuar ce traverseaza spatiul verde din spatele blocului. Initial am primit raspuns ... (vezi toată discuția)
	                    AdrianaG1418	                   

Buna ziua, prin AP locatarii au cerut la primarie amenajarea unui trotuar ce traverseaza spatiul verde din spatele blocului. Initial am primit raspuns ... (vezi toată discuția)

AdrianZet	                   

Buna seara. 
Mai jos voi cita un subiect deschis cu aproximativ o luna in urma si apoi voi cita raspunsul primit de la Primarie dupa mai multe sesizari facute ... (vezi toată discuția)
	                    AdrianZet	                   

Buna seara. 
Mai jos voi cita un subiect deschis cu aproximativ o luna in urma si apoi voi cita raspunsul primit de la Primarie dupa mai multe sesizari facute ... (vezi toată discuția)

AdrianZet	                   

Buna ziua.
 As dori sa stiu ce optiuni am in solutionarea unor abuzuri din partea vecinilor, printre care se afla si presedintele de asociatie, probleme ce le ... (vezi toată discuția)
	                    AdrianZet	                   

Buna ziua.
 As dori sa stiu ce optiuni am in solutionarea unor abuzuri din partea vecinilor, printre care se afla si presedintele de asociatie, probleme ce le ... (vezi toată discuția)