Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului.Vezi agenda evenimentului și participă →
Am o amenda din 2005 din cauza unei firme dar a fost data pe persoana fizica.3000 ron. In acte apare ca am de platit 2986 eu neplatind niciodata. poate fi prescrisa?.deoarece din cauza amenzii nu ımi scoate maşina de la impozit.maşina care a fost predata ın vama deoarece trecusem de cele 6 luni care aveam dreptul pe teritoriul tarii respective.(ori plateam amenda de depaşirea termenului ori dadeam maşina amenda era mai mare decat pretul maşinii)cum scot maşina de la impozit?
Mentionez ca am radiat-o la politie am dus toate actele traduse şi legalizate şi nu vor sa scoata maşina de la impozit deoarece maşina a fost predata ın vama dupa data ıncasarii amenzii ( actul devine nul)
Vanzare auto
roberta79
Buna ziua! Am o mare problema in legatutra cu vanzarea unui autoturism, mai precis autoturismul meu l-am vandut unui rom printr-un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)