avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

Buna ziua, daca ar putea cineva sa ma ajute cu raspunsul la o intrebare.
Noi am avut un proces cu o firma pt recuperarea unui avans care noi l-am dat pt construirea unei mansarde, proces care noi l-am castigat dar cand sa obtinem si ultima stampila pe hotararea judecatoreasca (nu stiu exact cum se chiama) a intrat in greva magistratura romaneasca si s a blocat totul . Intre timp am aflat ca sarlatanul cu firma respectiva a vandut-o la unul care e un boschetar (nu e prima oara cand face astfel ) deci intrebarile sunt :
1. cum a putut vinde cand avea facturi in suspensie deoarece noua in ianuarie ne facuse o factura de return in care scria ca va fi achitata pe 15 ianuarie si cu procese pe rol
2 pe cine pot executa silit acum, sau trebuie sa merg intr-un alt proces in care sa- dau in judecata pe patron ca persoana fizica
va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 14:43, 12 Septembrie 2009
In primul rand nu avea voie sa vanda un bun care apartinea alutuia ,iar acum ii puteti face o plangere penala , ori alt proces. Este raspunderea civila contractuala-vanzarea bunului altuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare avans pt mansarda pikialina pikialina Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat in legatura cu urmatoarea problema: in 23 februarie 2008 am incheiat un contract de construire a unui apartament in ... (vezi toată discuția)
Legea 170/2010 pt mansardare, cum pot sa stopez contruirea mansardei ?de ce se poate construirea mandardei fara acordul proprietarului de la ultimul etaj ?! mansarda mansarda am nevoie de ajutor,pana acum nimeni nu m-a ajutat sa rezolv situatia mea. de ce se poate construirea mandardei fara acordul proprietarului de la ultimul ... (vezi toată discuția)
Hotarare comitet executiv blondy21 blondy21 buna ziua, la noi la bloc exista urmatoarea situatie: - s-a luat hotararea in adunarea generala sa se zugraveasca blocul, votandu-se in acest scop si un ... (vezi toată discuția)