avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuarea din locuinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuarea din locuinta

Buna ziua, as dori sa stiu ce pot sa fac ca sa il evacuez pe sot din locuinta, acesta are doar mutatie facuta, dar nu este proprietar, imobilul fiind dobandit din casatoria anterioara, iar eu sunt singurul proprietar. Acesta refuza sa plece din locuinta, chiar daca i-am cerut pentru ca este violent, ma ameninta pe mine si pe copii (acestia fiind majori)

Alte discuții în legătură

Evacuarea sotului in timpul divortului cristina1980 cristina1980 Buna ziua, cateva lamuriri as avea nevoie daca se poate. Sora mea, este casatorita de 12 ani si acum din cauza neintelegerilor a hotarat sa divorteze. La ... (vezi toată discuția)
Partajare fara divort calin_lucian calin_lucian buna ziua. as dori sa stiu, daca locuinta in care stau cu sotia, este trecuta doar pe ea, fara divort ma poate scoate afara din locuinta. mentionez ca partajul ... (vezi toată discuția)
Notificare in baza art. 1039 din cpc - evacuarea voluntara din domiciliu Claudia_Stoian Claudia_Stoian Buna ziua, Va rog din suflet sa ma ajutati sa inteleg notificarea pe care am primit-o din partea sotului meu. Suntem casatoriti de 5 ani. Inaninte cu o ... (vezi toată discuția)