avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... certificat de nerevocare pentru procura in termen de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

certificat de nerevocare pentru procura in termen de valabilitate

buna seara
cumnata mea este plecata din tara si mi-a trimis o procura emisa de consulat princ care ma imputernicea in relatia cu banca la care are un cont deschis valabila timp de 3 ani (scrie acest lucru in textul procurii care care a fost emisa in luna decembrie a anului trecut).
in momentul in care m-am prezentat la banca mi s-a spus ca trebuie sa aduc si un certificat notarial ca ea nu a fost revocata. ca asa sunt normele bancii.
am fost la un notar si mi-au spus ca ei pot da un astfel de certificat doar pentru documentele autentificate de ei, dar ca si bancile au acces la platforma infonote si ar putea sa verifice aceasta informatie.
ce pot face in aceasta situatie? are dreptul banca sa-mi refuze procura valabila sau sa-mi ceara un astfel de certificat?
multumesc!

Alte discuții în legătură

Procura simomagda simomagda Cat timp este valabila o procura in situatia in care nu este specificat nici un termen ?Cum se poate anula aceasta procura ? (vezi toată discuția)
Act notarial intocmit in strainatate (procura reprezentare succesiune si incasare despagubiri) DanGheorghe DanGheorghe Bunàziua , as avea o intebare , Am avut nevoie de o imputernicire fàcutà mamei mele ca sà mà reprezinte in un caz de succesiune si incasare ... (vezi toată discuția)
Procura cu apostila din sua infojuridic infojuridic Buna ziua, Un caz in care vanzatorul are o procura cu apostila din SUA. Articolele sunt din legea notarilor 36/1995. Pe mine ma intereseaza daca: - ... (vezi toată discuția)