avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Drepturi youtube
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Drepturi youtube

Am si eu o nelamurire. Anul trecut am facut un videoclip, cu secvente dintr-un film, pe o melodie (melodia nu este a mea si nici filmul, clar :P) si l-am postat pe youtube. Acum cateva zile mi-a trimis cineva un mail pe youtube in care ma intreba daca sunt de acord sa ii las sa foloseasca videoclipul realizat de mine intr-un film pe care il fac in Belarus. Eu le-am dat permisiunea fara sa ma gandesc ca eu nu aveam niciun drept de autor, nici pt melodie, nici pt film. Daca vor folosi videclipul meu in acel film fara ca ei sa vorbeasca cu producatorul filmului si al melodiei, eu as putea avea probleme cu drepturile de autor sau numai ei? Mentionez ca nu am cerut nimic in schimb.
Ultima modificare: Duminică, 13 Septembrie 2009
zizi_laura, utilizator
Cel mai recent răspuns: zizi_laura , utilizator 19:25, 15 Octombrie 2009
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor - online / plagiat enisirin enisirin Ce metode se gasesc pentru a sanctiona folosirea si preluarea fara precizarea unui surse pentru creatiile proprii?Imi puteti indica va rog o lege sau vreun ... (vezi toată discuția)
Sanctiune pt furt intelectual just.rain just.rain O opera muzicala comuna a fost inregistrata la ucmr numai de catre unul din compozitori. Ceilalti ar dori sa stie cum ar trebui sa procedeze pt a li se ... (vezi toată discuția)
Piraterie.am nevoie de un sfat urgent georgemarius georgemarius Buna ziua!In data de 25 aprilie 2007 am fost 'vizitat' de 4 domni de la serviciul de investigare a fraudelor.Tin sa mentionez ca datorita situatiei financiare ... (vezi toată discuția)