avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce sa faca o P.F.A. in cazul in care este insarcinata?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce sa faca o P.F.A. in cazul in care este insarcinata?

Buna ziua,
As vrea sa stiu ce trebuie sa faca o P.F.A. in cazul in care este insarcinata? Am depus Declaratia 600 pana la 31.01.2017 in care a declarat ca opteaza sa plateasca toate contributiile. Trebuie sa anunte Casa de Sanatate sau Finantele ca este insarcinata? Cum se va calcula adeverinta de venit? va putea beneficia de concediu medical pre si post natal?


Va multumesc
Cel mai recent răspuns: nicotorok , utilizator 10:12, 11 Martie 2017
nimeni nu poate sa ma ajute cu un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si crestere copil pfa Sacharisa Sacharisa Pentru PFA: 1) Daca pentru cele 12 luni de calculare a concediului de maternitate, 6 luni am fost PFA si 6 luni nu am avut venit pana la nastere, mai ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si postnatal MariaLidia MariaLidia Buna ziua. Am o nelamurire...cu prima sarcina am beneficiat de concediul pre si post natal(cel de 126 zile) pe care mi l-a platit angajatorul pentru ca eram ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ziua. sunt însărcinată în 10 săptămâni, am ... Aless18 Aless18 Bună ziua ziua. Sunt însărcinată în 10 săptămâni, am anuntat verbal pa muncă, intrebandu-i totodata daca trebuie sa duc acte doveditoare (certificat ... (vezi toată discuția)