avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daune morale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daune morale

Sunt parat intr-un proces de Tagada paternitatii, fosta sotie dupa separarea in fapt a avut o relatie din care in momentul conceptiei a rezultat un copil, deoarece copilul a fost conceput cand inca eram casatoriti eu sunt trecut in certificatul de casatorie. Am formulat intampinarea. Eu momentan sunt intr-o relatie de logodna, acest proces duce la lezarea relatiei noastre tot odata aduce leziuni imaginii mele in societate si imi degradeaza sanatatea fizica si mentala. As dori sa cer plata unor daune morale. Care ar fi suma care o pot cere in situatia de fata? Si cum trebuie procedat? Formulez o cerere inainte de a se prescrie primul termen de judecata?credeti ca este prea complicata actiunea avand in vedere ca nu am apelat la un avocat sa ma reprezinte?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:39, 6 Martie 2017
Sa obtii daune morale (importante) este in Top 3 ca pricepere avocatiala.
acest proces duce la lezarea relatiei noastre tot odata aduce leziuni imaginii mele in societate si imi degradeaza sanatatea fizica si mentala.

Stimate domn, orice proces lezează relaţii şi degradează sănătatea fizică şi mentală a părţilor.În fiecare an, sunt sute de mii de procese cu milioane de părţi participante; ce ar fi dacă toţi ar cere daune cominatorii? De fapt, ce vă cauzează atâtea necazuri, că sunteţi trecut pe certificatul de naştere ca tată? Aşa e legea, dacă nu aţi divorţat mai rapid!
Nu aveti nicio sansa pentru ca nu puteti dovedi ca in realitate v-a adus un prejudiciu moral.
Ultima modificare: Luni, 6 Martie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada de paternitate mady2271 mady2271 Am avut o relatie cu cineva 2 ani si jumate si am un copil de 1 an si 11 luni. Tatal copilului m-a dat in judecata de tagada de paternitate si am un proces pe ... (vezi toată discuția)
Actionare in instanta ClipeaDaniel ClipeaDaniel Buna ziua! Cam ce suma estimati ca as cheltui cu tot cu onorariul unui avocat ,pentru actionarea in instanta a unei persoane care mi-a invinetit rau ochiul. ... (vezi toată discuția)
Însărcinată, căsătorită, probleme cu tatăl biologic al copilului. este posibil ca în viitor să fie trecut în certificatul de naștere? Dodo222 Dodo222 Va rog frumos sa ma ajutati! Am avut o relatie cu un individ anul acesta,din aceasta relatie a rezultat un copil nenascut inca(urmeaza sa se nasca la finalul ... (vezi toată discuția)