avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pasaport
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pasaport

in cazul in care am o condamnare cu executare de la care ma sustrag in strainatate, pot contacta misiunea diplomatica pentru eliberarea unui nou pasaport? cel vechi urmeaza sa expire.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: stef99x , utilizator 09:24, 6 Martie 2017
da, ati putea...
va multumesc pentru raspubs, dar ati pute fi putin mai explicit? mai exact ma intereseaza daca serviciul pasapoarte elibereaza documente unei persoane condamnate si aflata sub urmarire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport urgente adelinchiva adelinchiva Buna ziua, luni am programata o plecare in Thailanda si am pasaportul expirat, sunt interesat cat de repede pot obtine un pasaport nou, si ce tip de pasaport? ... (vezi toată discuția)
Pasaport gigelas gigelas Buna ziua, Imi poate spune si mie cineva,ce acte se mai cer la eliberarea unui pasaport simplu (turistic) ? Care sunt taxele ce trebuiesc achitate si cam cat ... (vezi toată discuția)
Pasaport aureliaoraca aureliaoraca buna seara..am si eu o intrebare. pasaportul copilulu meu expira pe 21 iulie, dar eu vreau sa plec cu el pe 28 iunie.intrebarea mea este.pot face cerere de ... (vezi toată discuția)