avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda lipsa rovinieta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda lipsa rovinieta

Daca s-a circulat cu masina cateva zile fara rovinieta (ex. 3-4 zile) se va plati:

a). o amenda pentru fiecare dintre zile (ex. 3 zile x 250 lei - amenda minima-; => 750 lei)
sau
b). o amenda pentru totalul zilelor (ex. 250 lei - amenda minima- in total, fara sa se face diferenta ca s-a circulat mai multe zile fara rovigneta)???

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Arabellla , utilizator 10:37, 6 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe amenzi pentru rovinieta ralucarony ralucarony Sunt unul dintre fericitii soferi care au primit in ultimele doua saptamani un numar impresionant de pv-ri de contraventie pentru neplata rovinietei. Practic ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta MIHULUCIAN MIHULUCIAN Buna ziua. Lucrez la o firma de transport si conduc un automobil dacia logan care este in leasing. Am circulat cu el pana astazi fara sa imi dau seama ca mi-a ... (vezi toată discuția)
Rovinieta - 2 amenzi in aceeasi zi georgetoma georgetoma Buna seara. Acum 3 saptamani am primit o amenda pt ca am circulat pe 5 ian fara rovinieta. In urma cu 4 zile am primit o alta amenda pentru ca am circulat fara ... (vezi toată discuția)