avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum poate dovedi mama ca l-a anuntat pe tata si ca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum poate dovedi mama ca l-a anuntat pe tata si ca acesta nu a raspuns solicitarii

Parintii au custodie comuna. Minorul locuieste cu mama. Mama ii solicita tatalui sa se implice in activitatea scolara, in activitatile extrascolare, sa mearga impreuna la medic, etc. Tatal nu raspunde la solicitari. Ce se intampla? Cum poate dovedi mama ca l-a anuntat pe tata si ca acesta nu a raspuns solicitarii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 22:09, 10 Martie 2017
Prin e-mail puteti anunta tatal.

Daca acesta incurca situatia minorului se poate ajunge la custodie exclusiva dar e drum lung pana acolo...
Buna ziua!Sunt cam in aceeasi situatie,doar ca avem 2 copii,custodie comuna iar tatal nu este implicat deloc de 1 an de zile.Nu ii ia in week-end,nu ii suna,ba chiar le-a blocat nr.de telefon.Am achizionat un sejur la mare in Bulgaria si am nevoie de procuri pt.pasaport si iesire din tara.I-am trimis mail,scrisoare la serviciu(nu ii stiu adresa de domiciliu) si nu vrea sa raspunda.Cum as putea obtine custodie exclusiva daca nu il intereseaza deloc copiii lui?
Custodia comuna presupune ca ambii parinti sa se implice in viata copilului. Daca vreau sa inscriu copilul la un curs de engleza, anunt tatal, iar acesta nu imi raspunde la mesaje, ce fac? Nu il mai inscriu la curs?
Stiu ca puteti cere ca instanta sa se substituie acordului tatalui.
Doamnă, pentru cursul de engleză nu aveţi nevoie de acordul lui.E mai greu cu mutatul în alt oraş sau cu excursiile în afara ţării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor in custodie totala, plangere penala de catre fostul sot Gabriela_S Gabriela_S Buna ziua! Am divortat acum 4 ani si am obtinut custodia totala asupra fiului meu, atunci, in varsta de 5 ani. In tot acest timp, fostul sot a avut si are ... (vezi toată discuția)
Presiuni telefonice motivate de pastrarea legaturii cu minorul ContSters299834 ContSters299834 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o situatie cu care ma contrunt de ceva vreme. In urma separarii de tatal copilului , am facut proces pentru ... (vezi toată discuția)
Program de vizitare minor si amenintarile tatalui copilului impotriva mamei acestuia liviaspirea liviaspirea Buna ziua, sunt divortata de 4 ani si am custodia unica a minorului in varsta de 7 ani. In toti acesti ani, tatal biologic a vazut copilul doar de 3-4 ori, ... (vezi toată discuția)