avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Autorizatie transport marfa si persoane pe srl
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Autorizatie transport marfa si persoane pe srl

Buna seara am si eu o intrebare am o firma deschisa de transport marfa sunt administrator pe firma dar nu am nici o autorizatie am avut probleme cu politia in italia pe motiv ca nu am Cmr ,am o mare rugaminte si anume ce acte am nevoie sa imi fac atestat transport marfa si persoane detin o masina autoutilitara de 3,5 tone cu 6 plus 1 locuri,va multumesc anticipat#-o
Cel mai recent răspuns: Denis tractari , utilizator 21:03, 18 Noiembrie 2017
Biu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Cabotaj italia CHIRILA ADINA CHIRILA ADINA Buna ziua! Acum 3 saptamani mi am infiintat o firma de transport marfa in Romania. Detin o autoutilitara de 3,5 tone cu care transport mobila ptr un magazin ... (vezi toată discuția)
Transport marfa international ue (uk) Raoul_mw Raoul_mw Buna ziua. O scurta intrebare as dori sa va adresez: ce documente sunt necesare pentru a transporta (legal) diverse produse in UK? Nu ma refer la cele ... (vezi toată discuția)