avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare castiguri tranzactionari optiuni binare pe ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare castiguri tranzactionari optiuni binare pe internet

Buna ziua!
Nu stiu exact cum se procedeaza in cazul in care am castiguri din tranzactii binare pe internet. Mentionez ca tranzactiile se fac printr-o aplicatie cu un domeniu locat in afara tarii. Dupa solicitarea de retragere a sumelor castigate banii imi ajung intr-un cont bancar. Ce trebuie sa fac mai departe ca sa nu am "surprize" cu ANAF?
Cel mai recent răspuns: Drede91 , utilizator 16:03, 30 Iulie 2017
Ai primit ceva raspunsuri? M-ar interesa si pe mine. Mersi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit venituri din optiuni binare on64 on64 Buna ziua, Am o intrebare pentru dumneavoarstra daca nu va suparati, sa imi replicati, eu fiind intr-o dilema cu demersurile pentru a plati impozitele ... (vezi toată discuția)
Publicare aplicatie pentru iphone in apple appstore Liciu Liciu Buna ziua, Urmeaza sa public o aplicatie ce costa 1 USD in magazinul Apple AppStore si as vrea sa stiu daca pot vinde aceasta aplicatie in baza drepturilor ... (vezi toată discuția)
Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)