avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare venituri Google AdSense persoana fizica ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare venituri Google AdSense persoana fizica neautorizata

Buna ziua,

Ma ocup cu fotografie de produs. Fotografiile mele sunt prezente pe o agentie din strainatate, deci de acolo primesc banii. Anual, am depus declaratia 201 (privind veniturile realizate din strainatate) si am bifat "drepturi de proprietate intelectuala".

Anul acesta doresc sa imi declar si veniturile din Google Adsense provenite de pe canalul meu de YouTube (reclame afisate).

Intrebarea 1: pt veniturile Adsense ce casuta trebuie sa bifez pe formularul 201? E in regula daca bifez "alte venituri"?

Intrebarea 2: pot sa folosesc un singur formular pentru ambele activitati si sa bifez 2 casute sau trebuie sa completez 2 formulare?

Nu sunt nici PFA si nici SRL. Cei de la finante mi-au spus ca pentru fotografiile vandute pe agentii sa bifez "drepturi de proprietate intelectuala" si asa am facut in anii precedenti.

Va rog mult sa imi raspundeti pentru ca nu m-a putut lamuri nimeni pana in momentul acesta.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Incadrare venituri pe declaratia 201 colormyth colormyth Buna seara, Am o nelamurire in legatura cu incadrarea veniturilor din google adsense si incadrarea lor pe declaratia 201. Google adsense este un serviciu ... (vezi toată discuția)
Fotografie stock (de produs) - impozit, declaratie jaycriss jaycriss Buna ziua, Sunt fotograf de produs si sunt inscris pe diferite agentii (siteuri) din SUA si Canada unde imi pun la vanzare fotografiile. Intre mine si ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600 trebuie depusa si aplicata si veniturilor obtinute din strainatate ? Virgil2 Virgil2 As doi sa stiu daca pentru venituri realizate in Romania dar din strainatate si declarate cu declaratia 201 se platesc contributii la sistemul public de ... (vezi toată discuția)