Daca le depuneti prin posta, intrebati acolo in cat timp ajung.
Daca le depuneti direct la instanta (dar nu cred ca puteti din cauza protestului), in principiu ar trebui sa ajunga in ziua respectiva, daca nu cel tarziu a doua zi.
reformulez: daca s-au administrat probele cu inscrisuri si s-a audiat martorul la termenul anterior, la termenul care vine se pot depune notele scrise?
Daca ati dat in bobi si v-a iesit ca termenul care vine ar fi si ultimul atunci puteti sa le depuneti.
Ma scuzati...
Puteti sa le depuneti cand vreti dvs. (din partea mea puteati sa le depuneti si odata cu cererea de chemare in judecata ori cu intampinarea) DAR spuneam mai sus cand ar fi logic si normal sa fie depuse.
Exista un moment in desfasurarea procesului in care pres. intreaba ceva de genul: mai sunt cereri, exceptii??
Ãla: nu, ăla nu (zic partile).
"Aveti cuvantul" zice judele uitandu-se sugestiv dupa cel ce-ar trebui sa vorbeasca primul (reclamantul adica).
Dupa ce a grăit fiecare ce avea sa zica poate sa intinda si notele scrise sau (daca e o cauza complexa si simte ca ar mai fi ceva de adaugat in notele acelea deja scrise) poate sa ceara amanarea pronuntarii in vederea depunerii de concluzii scrise.
Acte recurs
gogu2
buna ziua, am nevoie urgent de un raspuns va rog. intr-un litigiu de munca concediere abuziva, cererea a fost respinsa la fond, astept motivarea care nu a fost ... (vezi toată discuția)