Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

dorel13 
	    	Utilizator

dorel13 
	    	Utilizator	    

Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 dorel13	                   

Un cetatean care nu se pricepe la legi, s-a pensionat anticipat, i s-au trecut 17 ani in grupa 2 de munca in loc de 25 de ani. Nu a facut contestatie la ... (vezi toată discuția)
	                    dorel13	                   

Un cetatean care nu se pricepe la legi, s-a pensionat anticipat, i s-au trecut 17 ani in grupa 2 de munca in loc de 25 de ani. Nu a facut contestatie la ... (vezi toată discuția)

radu-daniela	                   

Buna ziua
Situatia este urmatoarea :
-in 24.01.2009 am fost pensionata  anticipat cu penalizare (varsta la data pensionarii 54 ani 9 luni )
-din ... (vezi toată discuția)
	                    radu-daniela	                   

Buna ziua
Situatia este urmatoarea :
-in 24.01.2009 am fost pensionata  anticipat cu penalizare (varsta la data pensionarii 54 ani 9 luni )
-din ... (vezi toată discuția)

ContSters278009	                   

Am trimis la casa de pensii judeteana, adeverinte si cerere de recalculare a pensiei mamei mele in varsta de 70 de ani, deoarece am studiat buletinul de calcul ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters278009	                   

Am trimis la casa de pensii judeteana, adeverinte si cerere de recalculare a pensiei mamei mele in varsta de 70 de ani, deoarece am studiat buletinul de calcul ... (vezi toată discuția)