avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Viciu transport
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Viciu transport

Buna ziua, daca se incheie un contract de transport intre o firma si o casa de expeditii care la randul sau incheie contracte cu 2 firme de transport pentru efectuarea transportului insa la destinatie se constata distrugerea unuia din bunuri (aparat de sterilizare) prin rasturnare din timpul efectuarii transportului, cine raspunde? Mentionez ca in contractul de transport nu se stipuleaza fragilitatea marfii! Precum nici cei 2 transportatori nu au semnalat vreo rezerva cu privire la starea marfii sau ambalaj! Firma expeditoare a chemat in instanta casa de expeditii cerand daune ce constau in contravaloarea aparatului! Mai mentionez ca firma expeditoare nu a respectat nici conditiile efectuarii platii potrivit contractului
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 12:35, 11 Martie 2017
Dumneavoastra reprezentati casa de expeditii?Daca da, formulati cerere de chemare in garantie a celor doua firme de transport. De asemenea, in cuprinsul intampinarii, formulati restul de aparari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezerve ulterioare receptionarii marfii - caraus unika01 unika01 Buna ziua, Am efectuat un transport marfa tur-retur ca urmare a unei comenzi de transport din partea unei firme de expeditii. Am preluat marfa, am ... (vezi toată discuția)
Model contract livrare marfa adibarbu27 adibarbu27 ma poate ajuta cineva cu un model contract livrare marfa caci am mare nevoie de el.Va multumesc antic (vezi toată discuția)
Dauna asig cmr office_log office_log In urma efectuarii unui transport rutier de marfuri international,la una din livrari s-a constatat deprecieri la doua bucati panouri sandwich si pt care am ... (vezi toată discuția)