avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita orange
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita orange

am si eu o problema si e in felul urmator: in 2014 am facut un abonament la orange si am scos un telefon (nu scump) care dupa 4 luni s.a defectat si mergand cu garantia mi s.a spus ca nu am respectat nu stiu ce termeni si au refuzat sa il repare. vazand acest lucru, nu am mao platit factura care era in jur de 60lei pe luna. acum 2 zile mi.a venit o instiintare de la nu stiu ce firma de reculerare ca am de plata 1200lei. eu am un cont la BT in care am 7000lei dar nu sunt angajata. ei ma gasesc cum ca am cont atata timp cat nu am dus nicio adeverinta de la lucru sau ceva de genul?... pot sa imi retraga banii din acel cont??
Retrageti banii din contul respectiv pana nu o sa fie dispusa o poprire de catre un executor judecatoresc.
Buna ziua,

Firmele de recuperare nu sunt executori judecatoresti. Nu va pot bloca contul nici nu pot face alte acte de executare silita in mod direct, ci doar prin intermediul unui executor judecatoresc. Si doar pe baza facturilor nu se pot adresa unui executor judecatoresc, au nevoie de hotararea unei instante.

Succes,
si pot obtine hotararea unei instante in favoarea lor? sunt foarte stresata pt ca nu stiu daca sa scot banii de la banca sau nu. va multumesc

multumesc pt raspuns. acesta ar fi urmatorul pas al lor?
Ultima modificare: Luni, 13 Martie 2017
gi-jane2, moderator
Daca va actioneaza in instanta, pot castiga. Dar nu se pot retrage banii din cont fara o hotarare judecatoreasca pusa in executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc notificare de plata in procedura de colectare pe cale amiabila Roman85 Roman85 am avut mai multe abonamente la orange ce nu le-am mai achitat intrucat singura mea sustinere financiara era bunica eu lucram cu ziua am ... (vezi toată discuția)
Executare silita cosara petru cosara petru Persoanele fizice pot fi executate silit prin mandatar care reprezinta o firma,avand in vedere Decizia nr.9/2016 a ICCJ ? (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)