avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Un proprietar are voie sa participe la o sedinta a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Un proprietar are voie sa participe la o sedinta a membrilor comitetului executiv?

Buna seara,

Revin cu o intrebare:
Un membru al asociatiei de proprietari are voie sa participe la o sedinta a membrilor comitetului executiv organziata de presedinte chiar daca presedintele nu vrea?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:09, 17 Martie 2017
Din punctul meu de vedere o sedinta extinsa a C.E. este o harababura si dureaza mai mult ca sa nu mai spun ca unii nr. voturile prezente si nu cele ale C.E.
Eu in Asociatie am fost impotriva extinderii sedntei C.E. din cauza celor enumerate mai sus , mai ales ca ce s-a hotarat in C.E. a fost afisat la avizier deci respectam legea cat si componenta C.E.
BEN46 a scris:

este o harababura si dureaza mai mult (...) unii nr. voturile prezente si nu cele ale C.E.

Daca de la inceput comitetul impune reguli cu privire la accesul proprietarilor care doresc sa participe la sedinte nu iese harababura.
In cazul in care proprietarii nu respecta regulile atunci se suspenda sedinta, recalcitrantii sunt trimisi sa plimbe ursul iar Cex isi continua meetingul urmand ca pe viitor astfel de actiuni transparente sa devina opace.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adunarea generala a asociatiei de proprietari poate fi convocata de ... gambette gambette Ad. generala a asociatiei de proprietari poate fi convocata de catre min. 20% din membrii asociatiei si in situatia cand presedintele si comitetul exrcutiv ... (vezi toată discuția)
Membrii comitetului executiv ivladutoiu ivladutoiu 1. sotia/sotul care nu sunt titulari de contract vanzare-cumparare trebuie trecuti in Actul constitutiv anexa la statut, respectiv acordul de asociere? 2. ... (vezi toată discuția)
Convocare ad.gen. tomasso tomasso adunarea gen.ordinara se convoaca fie de presedintele asoc. fie de com. ex.,potrivit lg.230/2007,art.23 pct.3.:reiese ca este unul si acelasi lucru pt. ca ... (vezi toată discuția)