avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cum demonstrez debitul real?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cum demonstrez debitul real?

Am o problema cu o firma. Aceasta a intrat in faliment pe procedura simplificata. In balanta societatii apare ca debit la CAS o anumita suma. Cei de la finante spun ca suma este mai mare. In momentul de fata doresc sa demonstrez ca suma reala este cea care este scrisa in balanta societatii. Cum pot sa fac sa demonstrez acest lucru? Pot cere, ca administrator special, judecatorului sindic sa accepte efectuarea unei expertize contabile care sa stabileasca care este datoria reala?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 05:15, 18 Septembrie 2009
Am facut adresa catre Casa de pensii la care am anexat un tabel cu declaratiile noastre si cu platile efectuate. Aceasta ne-a raspuns ca incepand cu 01.01.2004 a transferat intreaga arhiva la D.G.F.P. si ca nu mai au cum sa verifice.
Ori vorbesc eu alta limba ori nu ma fac inteles
Declaratia inventar exista sau nu ?
Adresa o faceti la adm financiara ca doar ei au facut cerere de admitere a creantei in tabelul creditorilor cu debitul pe care il contestati.
Fisa sintetica pe platitor care trebuie reglata tot la adm financiara este.

Mult succes !!
ok. Exista registrul inventar. Fac copie si o inaintez la adm. fin. si cer sa ne punctam. apoi nu trebuie sa prezint ceea ce am facut la jud. sindic? Dar daca finantele refuza punctajul?
Ordinea este urmatoarea:
1. ridicati fisa pe platitor de la adm fin ( cu cerere, imputernicire, delegatie etc) in Buc se elibereaza pe stick
2 punctati decl si platile din fisa cu realitatea din evidenta contabila
3 intocmiti o adresa pentru reglarea fisei in care explicati concret ce lipseste, ce este eronat si anexati copii dupa documentele respective: declaratii , OP, foi de varsamant. Raspunsul la orice cerere conform legii in 45 zile
Mult succes !
daca consideri ca nu acela este debitul soliciti efectuarea unei expertize contabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglare fisa helenita helenita buna seara , cum ar trebui sa fac sa reglez fisa de la administratie . adica ma intereseaza care sunt inregistrarile contabile care trebuie sa le fac ?( ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma ssimona74 ssimona74 Buna ziua, Ce se intampla in cazul unei societati comerciale (2 asociati) care este in lichidare , cu lichidator judiciar desemnat de Judecatorul sindic ... (vezi toată discuția)
Rectificativa decl 101 me.elena me.elena Buna ziua Am urmatoarea problema: am o sociatate care in momentul in care am scos de la adm fin fisa sintetica am descoperit ca are de plata o suma care a ... (vezi toată discuția)